Prepare to be redirected!

This content here is not updated! You can find me bloging with fresh content at

September 01, 2006

Commercial Commodore Gravel nu online!

Commodore Gravel

Gisteren al even een sneak peek, maar nu echt!
Klik op het plaatje om de Windows Media Stream te starten of ga naar CommodoreWorld. Ik ben benieuwd wanneer ik het filmpje in YouTube of zo tegen kom. Oh ja, zet je speakers even flink open. Dreunen met die hap!

En dan nog even iets. Helaas geen IP cam vanaf de IFA beurs. Kennelijk is de uplink te traag. Tenminste dat schrijft Nescio.

via Channel64

Technorati tags: ,


August 31, 2006

Commodore met IP cams op de IFA beurs?

Kijk, die jongens bij Commodore snappen het. We willen deelgenoot zijn van wat er gebeurt! Ja dat kan zo meteen op de Commodore stand op de IFA beurs. Ze overwegen namelijk of ze daar IP camera's op gaan hangen. Mooi man! Zouden ze ook gaan bloggen daar? Vast wel.
Ja die zijn goed bezig.  Geen gedoe over hoe mooi een filmpje of foto wel niet moet zijn, nee gewoon hopsa op die blog er mee. Kunnen we tenminste wat zien. Ja ik krijg daar eeen goed gevoel bij, maar dat zal zeker niet bij iedereen zo zijn. Misschien vraag jij je ook wel af: kan dat zo wel?, waarom is die kwaliteit zo belabberd?, waarom die foto's van de stand zo, blah, blah, blah. Joh, het communiceren zal transparanter worden, echter, sneller. Gewoon doen. Je niet alles afvragen. En voor mij is die blog van Commodore daar een aardig voorbeeld van.
Maar nog steeds jammer dat er aan de zijkant niks op die blog staat, zoals de reacties e.d. Dinsdag toch eens over hebben met Nescio.
En hier een filmpje over de Commodore Gravel dat ze vandaag op hun blog hebben gezet:

 

Technorati tags: ,


Continue reading "Commodore met IP cams op de IFA beurs?" >>

Stage6 eindelijk aan de praat

Ik was er al even mee bezig, met Stage6. Daar kun je divx videos in high definition (nou ja, hogere resolutie dan bij andere video services in ieder geval) kwijt. Maar ik kreeg die dingen maar niet geuploaded. Na veel heen en weer mailen met hun support bleek dat het lag aan de naamgeving van de directory. De directory Mijn video's bleek een dusdanig lastige hobbel te zijn dat daardoor de upload niet lukte. Maar goed nu heb ik dus even een video geuploaded. IK heb maar weer even de video van Zuid Bretagne genomen. Als je het resultaat wil zien dan kun je deze link gebruiken. Je gaat dan dus naar de video toe om hem af te kunnen spelen. Probeer ook de fullscreen optie eens, dat is het middelste knopje boven de video. Mooie kwaliteit bieden ze vind ik. Jammer dat divx een formaat is dat volgens mij niet als enclosure wordt gezien. Je kunt hem dus niet aan een blogposting hangen. Wel handig is het feit dat je een afspeler in je blogposting kunt opnemen door simpel de code te kopieren bij die video en hier te plakken. Ik deed dat al in een eerdere posting.

Technorati tags: , ,


Continue reading "Stage6 eindelijk aan de praat" >>

August 25, 2006

Een video over Viral Marketing: hoe en wat

Op MarketingFacts stond een mooi filmpje dat gaat over viral marketing. Het duurt 30 minuten en er zitten veel mooie clips van virals in. Dus als je wilt weten hoe viral marketing nu eigenlijk werkt en mooie voorbeelden wilt zien, kun je zeker deze video even bekijken. Ik vond het in ieder geval interessant genoeg. Jammer dat de spreker niet zo enthousiast is. Maar zijn verhaal is heel goed. Over 'conversations' en the Long Tail.

 

 

 

De presentatie is gehouden tijdens het Cannes Festival door Claus Moseholm van GoViral.

De inhoud:

- What can you expect from viral marketing and what can you not ?
- How does viral marketing compare to other forms of online advertising ?
- How do you build successful virals ?
- And how do you to seed them - nationally and internationally ?
- How do you evaluate it


Continue reading "Een video over Viral Marketing: hoe en wat" >>

August 22, 2006

Web 2.0: Wat is het nu eigenlijk?

Via Joost Bekel kwam ik deze video tegen van Michael Arrington van Techcrunch. Hij had een aantal CEO's van startups bijeen. Even op een rijtje wie allemaal hun mening geven over Web 2.0 in deze video:

Aaron Cohen (Bol), Scott Milener and Steven Lurie (Browster), Keith Teare (edgeio), Steven Marder (Eurekster), Joe Kraus (JotSpot), Jeremy Verba (Piczo), Auren Hoffman (Rapleaf), Chris Alden (Rojo), Gautam Godhwani (Simply Hired), Jonathan Abrams (Socializr), David Sifry (Technorati), Matt Sanchez (Video Egg) and Michael Tanne (Wink)

 

 

 

Als je deze video te lang vindt, kun je ook onderstaande samenvatting bekijken. Die is gemaakt door Robin Good en duurt maar 3 minuten. En als je gewoon de tekst wilt lezen dan kan dat ook bij Borderleap's transcript.

 

Technorati tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Continue reading "Web 2.0: Wat is het nu eigenlijk?" >>

August 21, 2006

Wil je High Definition bekijken?

Ik was al aan het zoeken naar mogelijkheden om wat meer van HD video kwaliteit te laten zien. De filmpjes die ik een tijdje terug hier neergezet heb laten dat niet zien. Google Video en Dailymotion kunnen niet overweg met High Defnition Video volgens mij.
Via de hele interessante posting van Pierre Gorissen kwam ik bij een player terecht die dat wel beter kan laten zien en die het divx formaat ondersteunt. Tjonge, dan ziet een filmpje er ineens wel mooi uit. Zie hieronder het resultaat als je door klikt (600x515 pixels! Als ik het nog groter had gemaakt kwam de video buiten mijn blog)).
Ik heb dit filmpje even niet hier op de homepagina gezet, want hij begint gelijk te spelen. Als je tenminste de divx-player hebt. Ik kan je van harte aanbevelen de divx-player die ook High Definition ondersteunt te downloaden. Anders zul je het filmpje niet zien. En als je dat gedaan hebt kun je met deze link full-screen High Definition bekijken. Overigens kan dat ook door op het filmpje met de rechtermuisknop voor Full screen te kiezen.
En als je wilt meer wilt weten moet je echt Pierre's posting lezen!
Tot slot: het filmpje heb ik geconverteerd met Dr. DivX van mpeg2 880 mb naar divx 110 mb!! En natuurlijk hangt het binnen komen en mooi gelijkmatig streamen van de video af van je internetconnectie en pc.
Ik ben in ieder geval weer een stapje verder. Pierre bedankt!!


Continue reading "Wil je High Definition bekijken?" >>

August 03, 2006

Videos voor ipod video komen nu wel door

Mijn experimentjes met de videos van Zuid Bretagne kun je nu ook op je ipod video bekijken. De enclosures komen nu wel mee met de webfeed. Weer wat geleerd. Ik moest in de .htaccess file op mijn Dreamhost account onderstaande code opnemen. Een .htaccess file is gewoon een stukje platte tekst met daarin code die ervoor zorgt dat bepaalde zaken op je webserver goed gaan. Je moet de .htaccess file opslaan zonder extensie heb ik gemerkt. Anders gaat het ook mis. De code die ik nu in de .htaccess file heb gezet is:

AddType audio/mpeg mp3
AddType audio/x-mpegurl m3u
AddType audio/x-mpegurl pls
AddType audio/ogg ogg
AddType audio/x-m4b m4b
AddType audio/x-m4a m4a
AddType video/mpg mpeg
AddType video/mpg mpg
AddType video/mp4 mp4
AddType video/m4v m4v
AddType video/quicktime mov
AddType video/x-msvideo avi
AddType video/x-msvideo wmv

August 01, 2006

Hmmm, ipod video enclosures komen niet mee

Als je de videos van Zuid Bretagne op je ipod video wil krijgen dien je even de vodcast feed (http://feeds.feedburner.com/HansOnExperienceVodcast) te gebruiken. Mijn default feed geeft nl. geen enclosures van de mp4 files……Hoe dat komt, geen flauw idee.
Ziet iemand waar dat aan kan liggen?


July 31, 2006

Video Zuid Bretagne (3)


Zuid Bretagne deel 3
Video sent by hansonexperience

Zo dit is de laatste in een serie van 3 filmpjes over Zuid Bretagne. Hier staan de andere:
- Video Zuid Bretagne (1)
- Video Zuid Bretagne (2)

De ipod video file (mp4, 20 mb)

Technorati tags: , , , , , , , ,


Video Zuid Bretagne (2)


Zuid Bretagne deel 2
Video sent by hansonexperience

Dit is mijn 2e video van Zuid Bretagne. Hij duurt ongeveer 5 minuten. Het is een edit van een film van 60 minuten. De film is gemaakt met een Sony HDR-HC1E en de edit met Ulead VideoStudio 10 Plus. Een handig edit programma. Mijn eerste video staat ook online.
De output die ik hier via Dailymotion aanbiedt is een mp4 file van ongeveer 27 mb, die je hieronder ook als link aantreft voor download. De muziek is, evenals in de vorige video, van Sympatico. Uiteraard podsafe.

De ipod video file (mp4, 27 mb)

Technorati tags: , , , , , , , ,


 • DEZE WEBLOG IS BEVROREN. ER KOMT HIER GEEN NIEUWE CONTENT.
  WEL OP:

  WWW.HANSONEXPERIENCE.COM (klik)

  (alle content van hier vind je daar ook)
  ZIE JE DAAR!
  My Photo

  • grazr

  My Archives Page  Statistics

  Wat lezen bezoekers van deze weblog nog meer?


My Disclaimer