Prepare to be redirected!

This content here is not updated! You can find me bloging with fresh content at http://www.hansonexperience.com!

Prepare to be redirected!

This page is a time delay redirect, please update your bookmarks to my new location at http://www.hansonexperience.com!

« Commodore met IP cams op de IFA beurs? | Main | Tulip.com: fris en straks »

September 01, 2006

Mijn reading list lezen met Grazr

Ik ben wat aan het experimenteren met OPML en reading lists. Daarvoor heb ik onderstaande tool Grazr gebruikt. Wel met een omweg, want vanuit Feeddemon/NewsGator kreeg ik geen geldige OPML file. Daarom heb ik mijn feeds even in Bloglines geimporteerd en daarna een export gemaakt naar OPML. Die file is wel goed zoals je hieronder ziet. Het mooie is dat je kunt klikken op de rubriek en daarna de titel en zelfs het bericht kunt lezen. Als je terug wilt gebruik je de slider aan de linkerkant. Mooi! Zo kun je dus de feeds die ik lees ook hier lezen.
Ik wil het nog in de zijkolom toevoegen, maar om de een of andere reden pakte dat nog niet goed uit. Mooi toch om zo eens 'rond te grazen' in feeds om te zien of er wat tussen zit.
Wil je het zelf eens uitproberen? Dan kun je gewoon je hier je feed of opml aanbieden. Je hebt heen account nodig of zo.

Update: oeps. Dat gaat toch nog niet goed. Vreemd. Als ik een voorbeeld bekijk met TypePad dan zie ik mijn feeds. En op de weblog zijn ze er niet. Hetzelfde probleem dus als met de zijkolom. Iemand een idee?

Update2: problems solved! Ik zie nu (even) mijn eigen webfeeds, want ik heb Norton Internet Security uit staan. Het blijkt dat Norton Internet Security (en andere Norton Security packages) niet samen werkt met Grazr. Norton, blijkt javascripts in alle webpagina's te zetten om de veiligheid te checken. Grazr komt volgende week over 2 weken met een nieuwe Grazr loader die hiermee om kan gaan. Fijne support van Grazr. Snelle response en meteen het probleem opgelost!

Technorati tags:

grazr

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341f929053ef00d834ad53fe53ef

No trackback-function on your blog? Use:
Wizbang stand-alone trackback pinger

Listed below are links to weblogs that reference Mijn reading list lezen met Grazr:

Comments
Hans Mestrum

We hebben hier een weird probleem. 2 mensen zien mijn feeds (delicious, dutch weblog, education weblogs etc. Ik zie dat niet. Ik zie steeds Grazr Examples.....
Emailtje gestuurd naar support

The comments to this entry are closed.

 • DEZE WEBLOG IS BEVROREN. ER KOMT HIER GEEN NIEUWE CONTENT.
  WEL OP:

  WWW.HANSONEXPERIENCE.COM (klik)

  (alle content van hier vind je daar ook)
  ZIE JE DAAR!
  My Photo

  • grazr

  My Archives Page  Statistics

  Wat lezen bezoekers van deze weblog nog meer?


My Disclaimer