Prepare to be redirected!

This content here is not updated! You can find me bloging with fresh content at http://www.hansonexperience.com!

Prepare to be redirected!

This page is a time delay redirect, please update your bookmarks to my new location at http://www.hansonexperience.com!

« Hi there. Join me! | Main | Een directeur die blogt »

August 16, 2006

Windows Live Writer Test met TypePad

Eens kijken hoe dat werkt, dat Live Writer van Microsoft. Ik kondigde het al eerder aan en gisteren probeerde Stan van NewLevel het al uit. Op dit moment zet ik een trackback naar de posting van Stan. Wat me opvalt is de hele gebruiksvriendelijke interface. Wow man! Hiermee kan iedereen wel bloggen ;-)
Ik zie ook precies hoe breed het bericht zo meteen wordt, omdat Live Writer de stippellijn van de rechterkolom laat zien. Dat is in de weblayout. Man je kunt zelfs al zien hoe het er op je weblog uitziet ;-) Hij haalt dan je weblog op en plaatst gewoon dit bericht er al in alsof het gepubliceerd is.
Weet je ik ga hier eens een screencast van maken om jullie het een en ander te laten zien. Lijkt me handiger. Dus binnenkort meer.

Relevante andere berichten op deze weblog:

Technorati tag:


TrackBack

TrackBack URL for this entry:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341f929053ef00d834e07a8769e2

No trackback-function on your blog? Use:
Wizbang stand-alone trackback pinger

Listed below are links to weblogs that reference Windows Live Writer Test met TypePad:

Comments
FiYah

Erg gebruiksvriendelijk inderdaad. Als nadeel vind ik dat als ik een afbeelding invoeg die ik geupload heb bij imageshack.us, dat het programma blijft hangen. En de links geef ik een andere kleur dan waar je standaard uit kan kiezen. Dus die moet je in de HTML code aanpassen. Maar hoe dan ook, dit programma is een heel stuk gebruiksvriendelijker dan het controlepaneel van TypePad wat ik gebruik voor mijn weblog. Grootste voordeel: je ziet qua formaat meteen hoe het daadwerkelijk op de weblog wordt gepubliceerd. Ik gebruikte voorheen Frontpage (copy/paste HTML code in TypePad) maar dan was het nog steeds afwachten hoe het op de weblog kwam te staan. En dat heb ik nu dus niet meer. Prima software, maar hier en daar een verbetering mag nog wel.

Hans Mestrum

Ja gebruiksvriendelijk is het, maar ik krijg wel regelmatig een time-out terug, zodat het posten niet helemaal wordt afgemaakt. Soms komen de categorieen ook niet door (in mijn movabletype blog).

The comments to this entry are closed.

 • DEZE WEBLOG IS BEVROREN. ER KOMT HIER GEEN NIEUWE CONTENT.
  WEL OP:

  WWW.HANSONEXPERIENCE.COM (klik)

  (alle content van hier vind je daar ook)
  ZIE JE DAAR!
  My Photo

  • grazr

  My Archives Page  Statistics

  Wat lezen bezoekers van deze weblog nog meer?


My Disclaimer