Prepare to be redirected!

This content here is not updated! You can find me bloging with fresh content at http://www.hansonexperience.com!

Prepare to be redirected!

This page is a time delay redirect, please update your bookmarks to my new location at http://www.hansonexperience.com!

« Nieuwe ontwikkelingen: Jempi Moens van FreshForward | Main | Live chat op Frankwatching over Frankwatching »

June 20, 2005

Reactie Weblog in de klas

Bij mijn vorige reactie op deze weblog heb ik een aantal zaken gemeld waar Hans (en de andere lezers) wel wat extra toelichting op konden gebruiken.
Ik heb wat reacties gehad van cursisten en van hun leiding gevende (mijn opdrachtgever) en die varieerden van leuk en nuttig om een overzicht te hebben van wat we gedaan hebben, tot ook een idee hebben van wat we allemaal doen. Vooral voor mensen die wel betrokken zijn bij de training maar niet zelf meedoen kan dat best leuk zijn.
Er staat een behoorlijke hoeveelheid bruikbare achtergrondinformatie op de weblog omdat cursisten een directe doorverwijzing hebben naar extra informatie. Dat kan ik even toelichten: In deze groepen zitten cursisten van totaal verschillend niveau, achtergrond en interessegebied. Het is voor mij onmogelijk om iedereen precies dat te geven wat men van mij verlangt. Met die doorverwijzingen kan iedereen die info opvragen die hij of zij (meestal hij) het meest interessant vind. Dus toch handig.
Om vragen op de weblog te zetten en die de volgende dag te behandelen vind ik een beetje sneu voor degenen die dan niet die weblog lezen. Ik denk er wel aan om bijvoorbeeld een lab die we doen uit te werken op de weblog.


TrackBack

TrackBack URL for this entry:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341f929053ef00d8347fb30669e2

No trackback-function on your blog? Use:
Wizbang stand-alone trackback pinger

Listed below are links to weblogs that reference Reactie Weblog in de klas:

Comments
Hans

Hoi Chris, waarom zou dat sneu zijn? Ze kiezen er zelf voor om iets wel of niet te doen. En het past perfect in de nieuwe tijd: communicatieve zelfsturing en user in control. Dat vergt aanpassingsvermogen van jou, maar nog meer van je cursisten denk ik. Uiteindelijk zal het leereffect groter worden doordat ze er meer zelf mee aan de slag gaan/zijn. Maar in het begin zal het zeker meer tijd van jou als trainer vragen denk ik.

The comments to this entry are closed.

 • DEZE WEBLOG IS BEVROREN. ER KOMT HIER GEEN NIEUWE CONTENT.
  WEL OP:

  WWW.HANSONEXPERIENCE.COM (klik)

  (alle content van hier vind je daar ook)
  ZIE JE DAAR!
  My Photo

  • grazr

  My Archives Page  Statistics

  Wat lezen bezoekers van deze weblog nog meer?


My Disclaimer