Prepare to be redirected!

This content here is not updated! You can find me bloging with fresh content at http://www.hansonexperience.com!

Prepare to be redirected!

This page is a time delay redirect, please update your bookmarks to my new location at http://www.hansonexperience.com!

« Technorati is tracking 40.000 new weblogs a day! | Main | links for 2005-06-10 »

June 10, 2005

Bloglines pakt mijn laatste postings niet op

Ik weet niet waar het aan ligt, maar Bloglines pakt de laatste postings niet op. Dat zijn de postings van vandaag. Tenminste bij mij gaat het niet goed. Feeddemon is ok en ook op de Tulip site ‘draaien’ de laatste postings. De RSS feed ziet er ook goed uit. Wellicht heeft iemand een idee?

Update 16.45u: het lijkt er op dat Bloglines gestopt is met het 'pollen' van mijn feed. Dat ik kreeg ik te horen van Matt Shobe van Feedburner. Ik moet zeggen die reageren steeds keurig en erg snel. Uiteraard heb ik een mail gestuurd naar Bloglines Maar van hen heb ik nog niets gehoord......

Update 18.15u: krijg net van Pascal (zie comment) dat het weer werkt. Van Bloglines nog geen reactie. Maar ik zie inderdaad dat er nu 5 postings zijn doorgekomen. Gelukkig!

Tags:


TrackBack

TrackBack URL for this entry:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341f929053ef00d83448d08c53ef

No trackback-function on your blog? Use:
Wizbang stand-alone trackback pinger

Listed below are links to weblogs that reference Bloglines pakt mijn laatste postings niet op:

Comments
Harm

Ik zie hier in Bloglines de Technorati is tracking 40.000 new weblogs a day! en Een nieuwe generatie Experience Economy staan...

Hans

Bedankt voor je terugkoppeling. Ja dat zijn de 2 die ik dus niet krijg. Hhmm wordt steeds vreemder. Jij krijgt ze wel binnen en ik niet....Hij update kennelijk niet bij iederee goed. Wat staat er bij jou als aantal feeds in het blokje rechts? Bij mij staat daar 94. Moet 104 zijn volgens de feed.

Harm

Ik gok nu dat het komt omdat ik deze http://hmestrum.blogs.com/my_weblog/index.rdf gebruik en niet de Feedburner. Na het toevoegen van Feedburner zie ik als laatste inderdaad Verslag van Reboot7....

Hans

Zit het dus in de feedburner feed. Alhoewel die wel gewoon in feeddemon binnenkomt. Ik zal eens bij feedburner informeren. Bedankt voor je hulp! Oh ja, zou je de feedburner feed willen gaan gebruiken? Dan kan ik nl. statistieken 'draaien'.

Fred Zelders

Hans,

Het kan ook zijn dat je feed een tijdje 'out of order' is geweest en dat Bloglines na zo'n (terecht of onterecht) constatering wellicht langzamer gaat pollen. Ik weet niet of het zo is, maar het zou wel kunnen, toch? ...

Pascal Van Hecke

Ik haal deze post nu net uit bloglines hoor:

# Posted on: Fri, Jun 10 2005 10:38 AM
# Updated: Fri, Jun 10 2005 10:43 AM
# Email This
# Clip/Blog This

Hans

@pascal: Ja ik zie nu dat de postings door komen. Polling loopt kennelijk weer. Ben benieuwd wat de reactie is.

Erwin

Hi Hans,
Ik zal het je nog sterker vertellen. Ik heb zo'n 15 feeds in bloglines. En alleen bij jouw weblog blijft er altijd 1 ongelezen over, hoe vaak ik die ook lees. Ook heeeeeel raar. Ik krijg het niet weg.
Erwin
Ik ga nog even proberen je feed weg te halen en toe te voegen....

Hans

@erwin: welke is dat? Of is het steeds een andere? Ik zag vandaag ook bij een paar andere. Die bleven niet ongelezen staan, maar kwamen na het refreshen weer terug. Welke feed gebruik je trouwens? Die van feedburner? Ik heb mijn feedburner feed in Bloglines 'hangen', maar wat jij beschrijft zie ik niet bij die van mij.

The comments to this entry are closed.

 • DEZE WEBLOG IS BEVROREN. ER KOMT HIER GEEN NIEUWE CONTENT.
  WEL OP:

  WWW.HANSONEXPERIENCE.COM (klik)

  (alle content van hier vind je daar ook)
  ZIE JE DAAR!
  My Photo

  • grazr

  My Archives Page  Statistics

  Wat lezen bezoekers van deze weblog nog meer?


My Disclaimer