Prepare to be redirected!

This content here is not updated! You can find me bloging with fresh content at http://www.hansonexperience.com!

Prepare to be redirected!

This page is a time delay redirect, please update your bookmarks to my new location at http://www.hansonexperience.com!

« links for 2005-05-24 | Main | Bloggen past in het veranderende tijdsbeeld »

May 24, 2005

Wehkamp overweegt nieuws via RSS-feed

MarketingtribuneIk kreeg zojuist van een oplettend collega van Conceptronic die de MarketingTribune Nieuwsbrief zat te lezen een mailtje met de volgende interessante inhoud. Daaruit blijkt dat de trend van toegang tot en verspreiding van content serieus wordt genomen.

“Postorderaar Wehkamp overweegt de introductie van een e-mailnieuwsbrief die, meer dan nu, gebaseerd is op individueel koopgedrag. Via een zogenaamde RSS-feed kan de klant zich als het ware abonneren op het laatste nieuws van Wehkamp, via internet, volgens eigen specificaties.
Dat meldt MarketingTribune in nummer 11, die volgende week verschijnt. In hetzelfde artikel wordt ook ingegaan op de trend dat thuiswinkels zoals Wehkamp, Otto en Neckermann zich steeds meer tot contentleverancier ontwikkelen. Zo ging Otto in februari een samenwerking met Microsoft aan. De bedoeling is om gezamenlijk online shopfunctionaliteiten toe te voegen aan pc's, pda's, smartphones en XP Windows Media Center 2005. Ook Neckermann bekijkt hoe kanalen als internet, nieuwe media, tv en telefoon verder met elkaar kunnen worden geintegreerd.”

 


TrackBack

TrackBack URL for this entry:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341f929053ef00d8347bb6d069e2

No trackback-function on your blog? Use:
Wizbang stand-alone trackback pinger

Listed below are links to weblogs that reference Wehkamp overweegt nieuws via RSS-feed :

Comments
Erik van Roekel

De adformatie van 7 april had eveneens een artikel over Wehkamp waar ik op Marketingfacts al eens overschreef (http://www.mediafact.nl/comments.php?id=8064_0_1_0_C) In dat artikel werd aangegeven dat sinds 1 april Wehkamp een RSS-feed zou hebben.

Ik heb inmiddels de klantenservice van Wehkamp zo'n 3x gemaild, maar in tegenstelling tot normaal heb ik nog steeds geen antwoord. Ook een search op Wehkamp met keyword 'RSS' levert enkel RVS-pannen op. Er is dus nog wat huiswerk te doen ;-)

Hans

Misschien dat de mediadruk door dit bericht in de MarketingTribune nieuwsbrief en volgende week het blad meer duidelijkheid zal gaan opleveren. Wehkamp is natuurlijk wel een bedrijf dat zijn 'internet' netjes op orde heeft, zoals je inderdaad in jouw posting leest. Je vroeg je toen af of de multichannelende consument 'de Dikke' niet meer nodig zou hebben of liever of een groot deel van de omzet niet via die Dikke komt. Weet je daar al iets meer van?

The comments to this entry are closed.

 • DEZE WEBLOG IS BEVROREN. ER KOMT HIER GEEN NIEUWE CONTENT.
  WEL OP:

  WWW.HANSONEXPERIENCE.COM (klik)

  (alle content van hier vind je daar ook)
  ZIE JE DAAR!
  My Photo

  • grazr

  My Archives Page  Statistics

  Wat lezen bezoekers van deze weblog nog meer?


My Disclaimer