Prepare to be redirected!

This content here is not updated! You can find me bloging with fresh content at http://www.hansonexperience.com!

Prepare to be redirected!

This page is a time delay redirect, please update your bookmarks to my new location at http://www.hansonexperience.com!

« links for 2005-05-11 | Main | Het interview: Tulip en Hans on Experience »

May 11, 2005

Interview van Neville met CEO Tulip: mijn ervaring

For immediately release2Vanmiddag was het reeds eerder aangekondigde interview van Neville en Shel met Mark Elbertse CEO van Tulip Computers en degene waar ik aan rapporteer. Dit ging via Skype. Ik mocht het geheel voorbereiden en ook mee doen in het gesprek. Voor ons de eerste ervaring om op een dergelijke manier een interview te doen en mee te werken aan de podcast van Neville: For Immediately Release. Het een en ander had qua voorbereiding toch nog wel wat tijd nodig. Zo moesten we testen hoe Skype met de firewall omgaat of liever andersom. Gelukkig bleek dat niet zo’n probleem. Wel bleek dat tegelijkertijd werken met een wireless adapter en een netwerkkabel problemen oplevert op de ISA server. Er worden dan 2 IP adressen uitgegeven heb ik me laten vertellen. Daarnaast wilde de IT afdeling natuurlijk precies weten wat er nu allemaal in en uitgaat via Skype en hoeveel bandbreedt zoiets nu ‘opslurpt’. Daar hebben ze nog wel wat vragen over.
Maar goed het geheel werkte toch vrij vlekkeloos en na met Neville getest te hebben en heb viruteel aan Mark voorgesteld te hebben was het wachten op Amerika. Shel zou ons ‘skypen’, aangezien hij het geheel opnam voor een podcast mp3 file. Het interview zal vanacht (onze tijd) door Shel aangeboden worden en morgenvroeg heeft Neville dus de mp3 on-line staan. Ik denk dat het een aardig beeld geeft over hoe we bij Tulip nu omgaan met mijn weblog, hoe ik begonnen ben en wat het idee van de directie is. Na ruim een half uur conversatie en het opsturen van wat foto’s naar Neville is het nu het wachten op de podcast. Ik ben benieuwd naar de reacties. Volgens Neville en Shel: ‘it’s  just great!’ Voor ons weer een leuke ervaring en leermoment. Elke dag brengt weer wat nieuws met webloggen. Het blijft een enerverende bezigheid! Morgen meer.

Update 12 mei: het interview staat inmiddels ook on-line.

Tags: , , ,


TrackBack

TrackBack URL for this entry:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341f929053ef00d834591c3d69e2

No trackback-function on your blog? Use:
Wizbang stand-alone trackback pinger

Listed below are links to weblogs that reference Interview van Neville met CEO Tulip: mijn ervaring:

» CEO Tulip Computers geinterviewd Hobson & Holtz from MarketingFacts
Mark Elbertse (CEO) en Hans Mestrum (Trendwatcher) van Tulip Computers zijn geinterviewd voor For Immediate Release, een reeks podcastinterviews van Shel Holtz en Neville Hobson. Het interview, dat ingaat op [Read More]

Comments
Fred Zelders

Hans,

Meteen vanochtend mijn iPod ingeplugd en ... daar stond FIR - 05/11/05 - For Immediate Release http://libsyn.com/media/fir/tulip.mp3 al klaar om te luisteren. Uiteraard meteen gedaan.

Geweldig!

Je hebt hiermee Tulip, jouw Weblog en je visie op Weblog als instrument [en daarmee dus 'jouw business'] perfect op de kaart weten te zetten.

Proficiat!

The comments to this entry are closed.

 • DEZE WEBLOG IS BEVROREN. ER KOMT HIER GEEN NIEUWE CONTENT.
  WEL OP:

  WWW.HANSONEXPERIENCE.COM (klik)

  (alle content van hier vind je daar ook)
  ZIE JE DAAR!
  My Photo

  • grazr

  My Archives Page  Statistics

  Wat lezen bezoekers van deze weblog nog meer?


My Disclaimer