Prepare to be redirected!

This content here is not updated! You can find me bloging with fresh content at http://www.hansonexperience.com!

Prepare to be redirected!

This page is a time delay redirect, please update your bookmarks to my new location at http://www.hansonexperience.com!

« Trend: Leiderschap in de 21ste eeuw | Main | Scoop: Mac2Go wereldprimeur uit Borger sensatie op Mac Expo »

April 16, 2005

Problemen met Bloglines?

Update 23.45u: kennelijk weer uit de lucht vant mijn Feeddemon kan niet synchroniseren. Even checken bij Bloglines. Jawel het is weer zo ver…..
00:05u opgelost. Ze waren er vlug bij deze keer.

Update 16.45u: ik kan weer in Bloglines. Joepie! Nu snel de OPML saven en Bloglines integreren in Feeddemon.

Zijn er meer mensen die problemen vandaag zaterdag 16 april met Bloglines? Verder dan het inlogscherm kom ik niet. Ook mijn publieke feed werkt niet. Kennelijk is er iets goed mis. Heel vervelend. Nu pas merk je eigenlijk hoe afhankelijk je bent van een feedreader. En als hij dan ook on-line staat, waardoor je geen bericht off-line kunt lezen, dan ben je behoorlijk onthand. Misschien toch een idee om nog een tweede reader er bij te installeren als een soort back-up?
Wie ervaart dezelfde problemen of weet wat er aan de hand is? Hopelijk is het snel opgelost.


TrackBack

TrackBack URL for this entry:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341f929053ef00d834755dc669e2

No trackback-function on your blog? Use:
Wizbang stand-alone trackback pinger

Listed below are links to weblogs that reference Problemen met Bloglines?:

Comments
mf

Zelfde probleem hier, kom niet door de inlogprocedure!?

Hans

@mf: Gebruik jij nog een andere reader of was je toevallig op mijn weblog?

mf

Ik gebruik standaard FeedDemon; las je berichtje en heb toen bloglines even gecontroleerd. Ik gebruik Bloglines eigenlijk alleen voor het vinden van nieuwe interessante blogs.

Hans

Bedankt!

Hans

Mooie gelegenheid om nu de trialversie van FeedDemon eens te installeren en uit te proberen.

mf

Zie dat je inmiddels FeedDemon aan het testen bent; heel goed, absoluut de moeite waard! Vwb je overpeinzingen. Probeer daar voor mezelf ook een balans in te vinden. Vanwege tijd is het merendeel een selectie en bewerking van het wereldwijde nieuwsaanbod. Toch probeer ik minimaal een keer per week met een eigen analyse te komen. Lukt niet altijd, maar toch.

Succes in ieder geval!

Btw, hier in Arnhem regent het ook :(

Hans

Ja, doorgeven van nieuws zijn met een sausje zijn we goed in met z' allen. Niet dat dat slecht is, maar het voegt te weinig toe, vind ik. Leuk trouwens dat je mijn overpeinzigen ook leest en er op reageert. Dit soort postings hebben natuurlijk vooral ook waarde voor de schrijver, maar kunnen in de 'dialoog' met de lezer wel iets opleveren. En dat voegt dan wel iets toe. Ik ben bijna klaar met een mooi verhaal (vind ikzelf) over leiderschap in de 21ste eeuw nav Netwerk.

mf

Niet met je eens dat het weinig toevoegd. Het is juist de kracht van een goede weblog om uit honderden somds duizenden feeds de juiste zaken te selecteren en deze aan de lezer te presenteren. Een human filter zullen we maar zeggen.

Ook de archieffunctie en het relateren aan eerder of ander nieuws heeft toegevoegde waarde omdat je daarmee zaken verrijkt.

Oh wel, ik maar eens warme appeltaart eten; de meiden hier hebben zich vanmiddag in de keuken opgesloten. Ben benieuwd ;-)

Hans

@mf: eet ze! Je reactie hoort volgens mij bij de overpeinzingen thuis. Ik ben het wel eens met je dat een 'connector' iets toevoegt verrijkt. Maar mijn persoonlijke smaak is dat ik graag postings lees van mensen die een eigen mening geven of een opiniestukje schrijven...maar nogmaals dat is persoonlijke smaak.

mf

Appelgebak was lekker ;-)

Eens, lees zelf ook graag blogs die worden gevormd door eigen meningen van mensen. Helaas zijn deze in Nederland niet of nauwelijks te vinden. Venturo en Frackers soms, maar dan houdt het wel op.

Hans

Ik deed dat vroeger ook meer. Ik heb nu een posting over leiderschap gemaakt. Benieuwd of dat bij je in de smaak valt. Ik wil dat toch weer eens vaker gaan doen.

Arnoud

Bloglines is vanmiddag inderdaad down geweest:
http://www.bloglines.com/about/news#83
Wat heerlijk dat je dit soort meldingen per RSS kan ontvangen, alleen balen dat het de provider van je RSS-reader is!

Hans

Ja, fijn! En dan denken dat de meeste vaste lezers van mij Bloglines gebruiken.....Maar goed ik heb in die tijd 2 postings geschreven waar ik zelf heel tevreden over ben en heb Feeddemon geinstalleerd om er eens naar te kijken. Moet zeggen, dat is wel wat. Werkt leuk. Ik heb nog niet alles ontdekt maar dat komt wel.

mf

FeedDemon is super en als je er een beetje handigheid in krijgt kun je er ongelooflijk veel mee. Vergeet tzt ook niet de gratis tools te downloaden bij Oscar (Logos)!

Hans

@mf: het lijkt me handig als je over jouw ervaringen een posting op MF schrijft. Dan hebben anderen zoals ik er ook wat aan, is de leercurve korter en laat je ook zien hoe jij het gebruikt. Wat vind je?

The comments to this entry are closed.

 • DEZE WEBLOG IS BEVROREN. ER KOMT HIER GEEN NIEUWE CONTENT.
  WEL OP:

  WWW.HANSONEXPERIENCE.COM (klik)

  (alle content van hier vind je daar ook)
  ZIE JE DAAR!
  My Photo

  • grazr

  My Archives Page  Statistics

  Wat lezen bezoekers van deze weblog nog meer?


My Disclaimer