Prepare to be redirected!

This content here is not updated! You can find me bloging with fresh content at http://www.hansonexperience.com!

Prepare to be redirected!

This page is a time delay redirect, please update your bookmarks to my new location at http://www.hansonexperience.com!

« Wereldwijd bewustzijn | Main | .NL, Tien jaar ICT en samenleving »

December 24, 2004

Kennis als water

KennisalswaterIk kwam in de nieuwsbrief van Stichting Kennisland onderstaand interessante stukje tegen. Het rapport Kennis als water is te downloaden door op de link hiervoor te klikken en is zeer de moeite waard .

"In een kenniseconomie zijn mensen het belangrijkste kapitaal. Het vermogen van mensen om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen of slimmer te werken, bepaalt of Nederland in de toenemende internationale concurrentie het hood boven water houdt. Hoe stellen we mensen in staat om een leven lang te leren in het perspectief van de kenniseconomie??

In deze publicatie laten we zien waarom, wat, waar en hoe mensen hun leven lang leren. De publicatie staat vol voorbeelden van leren op allerlei plekken en we hebben zes mensen van 14 tot 88 geïnterviewd wat leren voor hen betekent.

Staatssecrataris Rutte heeft in zijn brief aan de Tweede Kamer van 19 november een actieplan Leven Lang Leren aangekondigd, om het thema op de politieke agenda te zetten. KL heeft in opdracht van het ministerie van OCW de publicatie 'Kennis als water' geschreven ter voorbereiding op het actieplan.
Rutte: "De publicatie bevat creatieve ideeën en goede voorbeelden op het gebied van Leven Lang Leren en doet aanbevelingen voor de toekomst." In de publicatie wordt de metafoor gebruikt dat kennis net zo gewoon moet worden als schoon drinkwater. We laten zien waarom, wat, waar en hoe mensen hun Leven Lang Leren. De publicatie staat vol voorbeelden van leren op allerlei plekken en bevat zes interviews met mensen van 14 tot 88 over leren."


TrackBack

TrackBack URL for this entry:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341f929053ef00d83541ab9f69e2

No trackback-function on your blog? Use:
Wizbang stand-alone trackback pinger

Listed below are links to weblogs that reference Kennis als water:

Comments

The comments to this entry are closed.

 • DEZE WEBLOG IS BEVROREN. ER KOMT HIER GEEN NIEUWE CONTENT.
  WEL OP:

  WWW.HANSONEXPERIENCE.COM (klik)

  (alle content van hier vind je daar ook)
  ZIE JE DAAR!
  My Photo

  • grazr

  My Archives Page  Statistics

  Wat lezen bezoekers van deze weblog nog meer?


My Disclaimer