Prepare to be redirected!

This content here is not updated! You can find me bloging with fresh content at http://www.hansonexperience.com!

Prepare to be redirected!

This page is a time delay redirect, please update your bookmarks to my new location at http://www.hansonexperience.com!

« Cultuur en Economie: een frisse wind in het Nederlandse innovatiebeleid | Main | De opkomst van een nieuwe subcultuur: Cultural Creatives »

December 28, 2004

Commodore en Yeahronimo een mooie combinatie als voorbeeld van activiteiten in de Experience Economy

Yeahronimo
CommdoreTulip Computers NV (Tulip Computers) heeft een Letter Of Intent (LOI) getekend met Yeahronimo Media Ventures Inc. (YMV) waarbij Tulip Computers haar dochteronderneming Commodore International BV verkoopt aan Yeahronimo Media Ventures. Yeahronimo krijgt de controle over het merk Commodore ten behoeve van een verder te ontwikkelen wereldwijd entertainment concept. Deze combinatie past perfect in de ontwikkelingen in de Experience Economy waarbinnen retro een belangrijke trend is. Yeahronimo stelt als totaal aanbieder van legale muziek downloads, sportprogramma’s en live-concerten stelt de consument in staat achterover te leunen en te genieten van de beste artiesten, voetbal, hockey en dance events zoals Sensations en DJ Tiësto in concert. Hierbij verzorgt YMV het gehele traject vanaf content creatie tot multi-channel distributie via breedband, kabel en satelliet.

Idt
The European Center for Experience Economy waar ik al meer over geschreven heb heeft de trends m.b.t. entertainment (Sensations) al beschreven in deze publicatie: Download Passion for people (.pdf). Daarin wordt ook Sensation beschreven, een dance-experience van ID&T die via Yeahronimo gestreamd wordt (Windows Media Player). Een ander mooi voorbeeld van wat er momenteel gebeurt aan dit soort Experiences is de stream van het concert van DJ Tiësto.

Download Persbericht Yeahronimo - Tulip Computers m.b.t. Commodore (.pdf)TrackBack

TrackBack URL for this entry:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341f929053ef00d8350c557453ef

No trackback-function on your blog? Use:
Wizbang stand-alone trackback pinger

Listed below are links to weblogs that reference Commodore en Yeahronimo een mooie combinatie als voorbeeld van activiteiten in de Experience Economy:

Comments

The comments to this entry are closed.

 • DEZE WEBLOG IS BEVROREN. ER KOMT HIER GEEN NIEUWE CONTENT.
  WEL OP:

  WWW.HANSONEXPERIENCE.COM (klik)

  (alle content van hier vind je daar ook)
  ZIE JE DAAR!
  My Photo

  • grazr

  My Archives Page  Statistics

  Wat lezen bezoekers van deze weblog nog meer?


My Disclaimer